Underwater

Maak kennis met Karin Brussaard, dé naam in beeld! Alles in het leven van Karin draait om beeld. Of het nu onder water is, boven water of in de lucht, beeld is het eerste we ervaren en waarmee we onze verhalen kunnen vertellen. Dit is wat Karin dan ook het beste doet, verhalen vertellen met beeld.

De voorliefde voor fotografie in combinatie met het onbekende van de “onderwaterwereld” heeft ervoor gezorgd dat Karin een zeer ervaren en gepubliceerde onderwater-fotografe is geworden. In de ruim 15 jaar dat Karin aan het fotograferen is heeft ze meerdere publicaties gehad in vooraanstaande fotografie- en duik tijdschriften en ook publicaties op internet-sites in binnen en buitenland.

Nu de drone industrie een enorme opmars heeft gemaakt in techniek en professionaliteit is het voor Karin een logisch vervolg geweest om zich ook deze vorm van beelden vastleggen eigen te maken. Topdown Imaging b.v. bezit de volledige certificering (ROC) om commercieel met drones te mogen vliegen. Naast het maken van foto- en filmbeelden is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een serieuze partner in de drone industrie als het gaat om inspecties en surveys.

 

Underwater

Topdown Imaging b.v. werkt met een pool van freelancers uit het werkveld. Afhankelijk van de opdracht worden de juiste mensen bij de juiste klus ingezet. 

Topdown Imaging B.V.
Karin Brussaard
Tasmanweg 161
3151 PN Hoek van Holland
E-mail: info@karinbrussaard.nl
Bank: KNAB
Swiftcode: KNABNL2H
IBAN: NL31KNAB0255 7533 30
Chamber of commerce: 67839789
tel. +31 619198180
Algemene voorwaarden