Underwater

Het gebruik van een drone is perfect voor het uitvoeren van een moeilijke of gevaarlijke inspectie. Of het nu een brug, gebouw, kunstwerk, pijpleiding, elektrische leidingen, weg of een schoorsteen is, alles is middels een drone te inspecteren. De drone is slechts een hulpmiddel waaronder we diverse camera's kunnen hangen. We doen dit door middel van het maken van hoge resolutie beelden met een fotocamera, een  LIDAR (3d laserscanner), diverse sensoren of een warmtebeeldcamera. Welke camera we gebruiken hangt af van de soort inspectie die gedaan moet worden.

Het grootste voordeel is dat je met de drone op plaatsen kunt komen waar je anders niet kunt komen. Bovendien is het veel veiliger dan steigerbouw. Het werken met drones levert tot slot ook een enorm tijdswinst op wat een kortere downtime oplevert.

Het doen van een inspectie begint altijd met een vraag van de klant. In overleg met de klant wordt naar een passende oplossing gezocht. Aan de hand daarvan kiezen we de meest geschikte apparatuur voor de opdracht. Vervolgens vertalen we het in een plan van aanpak waarbij veiligheid en vluchtvoorbereiding een belangrijk aspect zijn. 

 

Topdown Imaging B.V.
Karin Brussaard
Tasmanweg 161
3151 PN Hoek van Holland
E-mail: info@karinbrussaard.nl
Bank: KNAB
Swiftcode: KNABNL2H
IBAN: NL31KNAB0255 7533 30
Chamber of commerce: 67839789
tel. +31 619198180
Algemene voorwaarden